söndag 5 mars 2017

Vi har fått bidraget!

Äntligen!

Precis i slutet av sportlovet fick vi meddelandet som vi väntat på! Med glädje kan vi meddela att Länsstyrelsen beviljar Rakered Fiber ekonomisk förening bidrag!

Vi kommer nu kunna sätta planerna i verket och spaden i marken - på riktigt. Ambitionen är, som tidigare meddelats under årsmötet, att få fiber anslutet under 2017. Det gäller att komma igång så snart som möjligt. De första tidsplanerna presenterades av Håkan O på årsmötet (se PDF av presentationsmaterialet).

Vi hade i onsdags ett informationsmöte med områdesansvariga där vi gick igenom rollbeskrivningen och hur de kommer vara behjälpliga i arbetet och kontakten med medlemmarna under bygget.

Nu på tisdag möter vi entreprenören (Tjällmo Gräv) för upplägg av arbetet och för att skissa på entreprenörskontraktet.

Medlemmar i föreningen kommer i dagarna få brev från styrelsen med information om inbetalning av de resterande pengarna, underskrifter till Utsikt, med mera. Vi kommer behöva få in dessa innan 24 mars.

Kontakta styrelsen och/eller områdesansvariga för mer information. Ni kommer även bjudas in till en mejlinglista där vi löpande kommer sprida information om projektet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar